Echa Tech – kamini na drva

Proizvodi odličnog kvaliteta, proizvedeni uz pomoć znanja poljskih i turskih izvođača, u saradnji sa turskom fabrikom sa sedištem u Urli, Izmir/Turska.

Fokusirajući se na obezbeđivanje kompletnih rešenja za različite vrste potreba, Echa Tech kompanija spaja najkvalitetnije materijale i komponente koje se koriste u proizvodnji sa svojim iskustvom i proizvodi ekološki prihvatljive proizvode sa visokom efikasnošću i niskom emisijom CO po evropskim standardima.

Međunarodni sertifikati kao što su CE, Eco Design i Blm SchV su među njihovim najvrednijim dostignućima jer su ih dobili kao rezultat proizvodnih procesa koje sprovodime bez žrtvovanja kvaliteta.

Echa tech prati sva tehnološka i ekološka dostignuća u svetu koja se odnose na njihov sektor i nastavljaju da pažljivo sprovode neophodne studije istraživanja i razvoja. Kao rezultat njihovog koordinisanog izvršavanja svih procesa kao što su snabdevanje, proizvodnja i isporuka, kvalitet Echatech-a činimo dostupnim.

Echatech, koji je nastavio da radi podizanjem stope uspešnosti od prvog dana svog osnivanja, prati svoj put u sektoru tako što jača iz dana u dan.