Ugradni električni kamini:

Modernizujte svoju sobu vrhunskim komforom pomoću modernih ili tradicionalno stilizovanih ugradnih električnih kamina. Uz vrhunsku estetiku, realistične efekte plamena i energetski efikasnu funkcionalnost, imaćete koristi od umirujuće, dodatne toplote i sjajnog dodatka svakoj prostoriji.

Da li se ugradni kamini lako instaliraju?

Tražite najbrži i najisplativiji način da dodate kamin u bilo koju prostoriju u vašem domu? Električni kamin ima realistične efekte plamena, prave komplete trupaca i detaljne zidane unutrašnjosti kamini, samo vam je potrebna obicna suko uticnica I uzivajte u toplini svog doma. Dizajnirani su za jednostavno postavljanje bez potrebe za ventilacijom. Uključeni daljinski upravljač olakšava podešavanje termostatski kontrolisanog grejača, visine LED plamena i tajmera za uključivanje/isključivanje sa bilo kog mesta.

Koliko dobro se grije ugrađeni električni kamin?

Ugrađeni grijač sa ventilatorom je sposoban da proizvede dodatnu toplotu za prostorije veličine do 40 m2 kvadratnih stopa. Toplota od 1.5 kW do 3 kW lako uklanja hladnoću iz sobe, za maksimalnu udobnost. Uživajte u autentičnom iskustvu električnih kamina bez nereda ili mirisa.

Trostrani ugradni kamini

Ugradni kamini