Jednostavnost je ključna kod električnih kamina. Jednostavni su za instalaciju, bez otvora za ventilaciju, paravana ili gasnih vodova od kamina na gas ili drva. A pritiskom na dugme možete uživati u atmosferi vatre bez komplikacija, nereda i potrebnog održavanja kao kod ostalih kamina ili peći.

Sa napretkom tehnologije, kamini više nijesu samo izvori toplote za dom vec pružaju estetski lijepu ambijentalnu atmosferu i upotpunjuje vaš prostor. Sa električnim kaminom, možete uživati u svim blagodetima i ljepoti vatre, čak i sa zvučnim efektom a da pritom imate opciju da ne zagrijavate prostor.

U vremenu gdje se ljudi sve vise okreću ka održivim i jeftinijim opcijama i u situacijama gdje sve više domova ograničava mogućnost ugradnje adekvatne ventilacije i odvoda za neku drugu vrstu kamina, električni kamini postaju veoma popularna opcija. Nude udobnost, ambijent i toplinu. Izuzetno su isplativi i kada grijanje nije potrebno, oni i dalje nude odličan ambijent i dok griju nude nultu emisiju štetnih gasova, sagorevaju nulto gorivo i 100% su neutralni od ugljenika.

Bez obzira da li ažurirate postojeći kamin ili dodajete novi, birajte između niza modela da biste dodali ambijent tokom cele godine u bilo koji prostor u svom domu.

U nastavku možete vidjeti našu ponudu električnih kamina podijeljene po osnovnim kategorijama, od najboljih svjetskih brendova kao sto su Dimplex, Britishfires, Planika i Aflamo.

Za tehnologije plamena kliknite OVDJE.

Ugradni kamini

Zidni kamini

Inserti

Kasete

Samostojeći kamini