U British Fires-u tim za dizajn i razvoj imaju jedan način razmišljanja, beskompromisni kvalitet, koji ih pokreće da isporučuju vrhunske proizvode. Cilj je pomoći vam da stvorite mirno i opuštajuće okruženje. Još od nastanka New forest 1200 Electric Fire su nastavili da razvijaju i postižu reputaciju odličnim proizvodima i kao podrškom za kupce. Nagrađivani LED efekat plamena i patentirana tehnologija vazdušnih zavjesa nastavljaju da impresioniraju klijentela od Kalifornije do Katara.

Mislimo da ćete uživati u istraživanju naše kolekcije proizvoda na našem sajtu. Nudimo inspirativne instalacije sa slavnih zidnih umetaka i šarmantni apartmani okačeni na zid do uglađenih peći – tamo je za svakog ponešto.

U British Fires-u se ponosimo kvalitetom i performansama, u tolikoj meri, da svaki Električni proizvod British Fires-a važi za 3-godišnje garancija kada se kupi od ovlašćenog dilera. Svi uređaji moraju biti postavljeni u pravilno provetrenom prostoru u skladu sa uputstva za instalaciju proizvođača i pravila koja su na snazi.