Hitze – kamini na drva

HITZE je veoma cijenjen poljski proizvođač modernih i ekoloških kaminskih uložaka, samostojećih peći, baštenskih ognjišta i kaminskih dodataka. HITZE je, prije svega, duga tradicija i iskustvo. To je pažnja za detalje, što je, za razliku od izgleda, veoma važno, jer su detalji ti koji čine cjelinu.

HITZE kamini su 100% testirani kamini – ispunjavaju sve moguće standarde koji se primjenjuju na poljskom i stranom tržištu, tako da u njihovoj pouzdanosti možete uživati godinama.Rastući potencijal STALKO Grupe omogućava da kreiraju kaminske umetke sa najboljim tehničkim parametrima i visokom efikasnošću.

Za izradu kamina koriste se najbolje materijale i tehnologije, tako da možete biti sigurni da ćete izabrati rješenje koje će vam služiti dugi niz godina i koji će se pokazati kao pouzdan način za grijanje vaše kuće!

HITZE kamini su izrađeni od sertifikovanog kotlovskog čelika P265GH / EN 10028-2 debljine 3 i 4 mm. Pojedinačni elementi se izrađuju korišćenjem savremenih CNC uređaja kao što su 2D/3D laserski sjekači ili pres kočnice. Robotizovano MAG zavarivanje na garantuje visoku estetiku i izdržljivost HITZE kamina.