Amantii je proizvođač električnih kamina više od jedne decenije. Aktuelni modeli i stilovi su kulminacija skoro četiri decenije iskustva u industriji kamina i grijanja. Kompanija ima dokazane rezultate u Sjevernoj Americi i Evropi i Aziji. Amantii mnogi smatraju jednim od najboljih u dizajnu električnih kamina.

Čisti, savremeni, inovativni električni kamini kompanije Amantii savršeni su za domove, kancelarije, restorane, banje i druga komercijalna okruženja. Sa svojim čistim, savremenim dizajnom i inovativnim karakteristikama, oni su prvi izbor za mnoge dizajnere, arhitekte, građevinare i vlasnike kuća.

Amantii kamini dolaze u gotovo svim veličinama i oblicima koji se mogu zamisliti. Od montaže na zid/ugradnje do nultog zazora i umetaka, postoji Amantii za skoro sve. Najsavremenija tehnologija, raznovrsnost medija i stilova čine Amantii lakim izborom za trgovce i krajnje potrošače. Svi Amantii proizvodi dolaze sa opcionim servisnim programom.

Dizajn Amantii kamina osigurava da oni dopunjuju raznolike i živahne životne i radne prostore u današnjem svetu. Svake godine, Amantii dizajnerski tim nastoji da uhvati najnovije tehnologije i stilove kako bi isporučio električni kamin svetske klase.