Koji je vaš izbor?

Realan i fleksibilan

Najrealističniji 3D efekt električnog plamena na bazi vode, patentiran od strane Dimplexa.

Inovativan i bez održavanja

Najpopularnija tehnologija električnog plamena bez održavanja, koju je izumio Dimplex.

Pouzdan i optimizovan

Prva i originalna tehnologija virtuelnog plamena, patentirana od strane Dimplexa.

Jedinstveno iskustvo kamina

Optimyst®

Optimyst® je najrealističniji 3D efekt električnog plamena na svijetu za one koji traže istinski autentično iskustvo, u kombinaciji sa sigurnošću i niskim održavanjem električnog rješenja. Patentiran od strane Dimplexa, nudi doživljaj plamena u kojem se može uživati ​​iz svih uglova, što ga čini savršenim za zadivljujuće pregrade prostorija i prozirne kamine. Ovaj jedinstveni efekat plamena nastaje inovativnom kombinacijom hladne vodene pare i svjetlosti.

Personalizujte svoj kamin

Optiflame®

Optiflame® je originalni Dimplex efekat električnog plamena i revolucionirao je tržište električne vatre kada je prvi put lansiran 1988. Stvara očaravajući i realističan plamen koji pruža toplinu i ambijent u svakoj prostoriji, uz potpunu sigurnost i bezbrižnost bez održavanja. , električno rješenje. Beskrajno rafiniran i kontinuirano se razvija, Optiflame® ostaje najpopularnija svjetska tehnologija električnog plamena.

Tehnologija susreće magiju vatre

Opti – V®

Opti-V® je prva i originalna tehnologija virtuelnog plamena, patentirana od strane Dimplexa. Ovo zapanjujuće autentično iskustvo požara ne zahtijeva održavanje i daje sliku plamena jednaku onoj tradicionalnog požara, bez emisija i u potpunoj sigurnosti. Pruža praktički savršen efekat plamena kroz magičnu kombinaciju video zapisa visoke rezolucije i LED dioda.