British fires – Winchester

Inspiraciju za razvoj Winchester kamina pokrenulo je postavljanje jednostavnog pitanja: Kako možemo kombinovati našu nagrađivanu LED tehnologiju sa efektom plamena sa zadivljujućim ekranom koji upotpunjuje moderan dom? Odgovor je bio dizajnirati kamin sa efektom mrermera koji je uglađen, čvrst i bezvremenski. Promišljeno smo opsjednuti svakim detaljem kako bismo došli do uvjerljivog dizajna sa efektom meremera, koji može poslužiti kao središnji dio svakog doma.

  • Toplotna snaga: 1500 W
  • Osvetljenje: LED
  • Daljinski upravljač uključen
  • Naši Deluxe Real Logs koji postavljaju trendove stvaraju savršeno okruženje. Kombinovano sa nagrađivanim LED efektima plamena stvaraju zaista lijep, topao i uvjerljiv kamin. Svaki Deluxe Real trupac je jedinstven i zanatski izrađen od stvarnih trupaca pronađenih u prirodi. Oni će zaista poboljšati već istaknuti komad u svakoj prostoriji, iznenadivši svakog gledaoca. Pogotovo kada im kažete da su to pravi trupci.
    Ovdje možete pogledati kako nastaju Deluxe Real Logs
  • Winchester opremljen je daljinskim upravljačem koji čini vezu između vas i vaše vatre. Svako dugme prikazuje ikonu koja jasno identifikuje funkciju uključivanja vatre i istraživanje karakteristika.

Detalji kamina

Spojevi bez šavova

Kamin Winchester napravljen je uz pomoć najnovije MDF tehnologije. Lagan i snažan istovremeno, karakteriše ga izgled i izdržljivost. Dizajn zakošenih ivica je detalj koji smo dodali kako bismo unijeli dašak šarma u svaku prostoriju. Metode konstrukcije MDF-a su ekološki prihvatljive, a materijali koji se koriste su održivi.

Ručno obojeno

Mermerni efekat koji vidite na svakom kaminu izrađen je pedantno ručnom tehnikom slikanja. Majstor uranja MDF kroz kontrolisani proces koji stvara živahan i dekorativni efekat mermera na površini MDF-a. Zaista ne postoji zamjena za kvalitet.

Opcije ložišta

Forest view

Prepoznatljivi trupci koji su izrađeni iz ruralnog New Forest-a u Hempširu udobno su uklopljeni na podlozi od strugotina i ljuski koje pružaju pravi zemljani osjećaj.

Deluxe real logs

Nadogradite svoj pogled i stvorite vrhunsko iskustvo sa našim novim Deluxe Real Logs. Svaki Deluxe Real Log je jedinstven i umjetnički izrađen korištenjem stvarnih trupaca pronađenih u prirodi. Oni zaista poboljšavaju već istaknuti  kamin u svakoj prostoriji.

Diamond light

Dinamičan način da se pokaže kako svjetlost može poboljšati vizualni aspekt efekta plamena – ovo je nešto magično. Promjena boje ložišta vodi vas kroz opuštajuće putovanje. Alternativno, možete birati između narandžaste, ružičaste ili plave postavke svjetla kako biste stvorili određeno raspoloženje.