British fires – New Forest 650

Električni kamin New Forest 650 dodaje novu dimenziju porodici ugradnih kamina. Dizajn savršenog kvadrata uzima tradicionalni koncept i uključuje naše nagrađivane LED vizuale plamena kako bi stvorio savremenu centralnu tačku u prostoriji. Opremljeni su našim visoko kvalotetnim cjepanicama. Postoji mogućnost nadogradnje na Deluxe Real cjepanice. Bez obzira na vaš izbor, 650 će biti odličan dodatak svakoj prostoriji.

  • Toplotna snaga: 1500 W
  • Osvetljenje: LED
  • Daljinski upravljač uključen
  • Naši Deluxe Real Logs koji postavljaju trendove stvaraju savršeno okruženje. Kombinovano sa nagrađivanim LED efektima plamena stvaraju zaista lijep, topao i uvjerljiv kamin. Svaki Deluxe Real trupac je jedinstven i zanatski izrađen od stvarnih trupaca pronađenih u prirodi. Oni će zaista poboljšati već istaknuti komad u svakoj prostoriji, iznenadivši svakog gledaoca. Pogotovo kada im kažete da su to pravi trupci.
  • New Forest 650 opremljen je daljinskim upravljačem koji čini vezu između vas i vaše vatre. Svako dugme prikazuje ikonu koja jasno identifikuje funkciju uključivanja vatre i istraživanje karakteristika.

Opcije instalacije kamina

Suite on Chimney Breast

Seamless Chimney Breast

Suite on Flat Wall

Opcije ložišta

Standardna oprema za ložište uz New Forest kamin su: keramička drva, ljuske i kristali. Deluxe opcija se posebno naručuje i nju čine prave cjepanice.
Proces izrade DeLuxe opcije možete vidjeti na sledećem linku: IZRADA DELUXE CJEPANICA

Forest opcija

Signature ložište je inspirisano ruralnim New Forestom u Hampširu u Engleskoj. Udobno su uklopljeni na podlozi od strugotine i ljuski koje daje pravi zemljani osjećaj.

Efekat škriljaca

Korišćenje samo Signature trupaca, dijamantskih svjetlosnih kristala i isporučenih škriljavca omogućava da se vidi više svetlosti iz ovog sloja goriva. Na kraju krajeva, ova postavka donosi više svjetla.

Dijamantska svjetlost

Dinamičan način da se pokaže kako svjetlost može poboljšati vizualni aspekt efekta plamena. Ovo je nešto magično. Promjena boje ložišta vodi vas na putovanje mira.

Deluxe prave cjepanice

Ime govori sve. Ovo su prave cjepanice koja su odgovorno nabavljene, tretirane, spaljene i sušene na mjestu kako bi se stvorilo pravo iskustvo logorske vatre. Trupci se postavljaju na ložište od ljuski, kore i drugih predmeta koji se obično nalaze na tlu u New Forest-u.