British fires – New Forest

Električni kamin New Forest podiže tehnologiju plamena na viši nivo. Vizuali LED plamena su gotovo nevjerovatni, dubokim bojama dočaravaju stvarnu vatru i koriste svaki ugao za što bolji efekat. Signaturni trupci su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji se savršeno formiraju i bilježe svaki detalj koji biste očekivali da vidite u trupcu pronađenom dok šetate New Forestom.

  • Kamini New Forest su dostupni u različitim dimenzijama: 87, 120, 160, 190, 240 cm
  • Patentirani inženjerski dizajn ne samo da nalaže visoke performanse, već je dizajniran da efikasno distribuira toplotu kroz prostor.
  • Svaki električni kamin New Forest opremljen je daljinskim upravljačem koji premošćuje vezu između vas i vašeg idealnog ambijenta.
  • Opcije ugradnje uključuju trostrani, ugaoni ili ravni dizajn koji pruža potpunu fleksibilnost bez obzira na vrstu prostora.
  • Prođite kroz tri boje ložišta od kojih svaka daje jedinstven stil ili koristite postavku ciklusa da prođete kroz sve dostupne opcije.
  • Odaberite između četiri postavke da biste prilagodili svjetlinu plamena prema vašem raspoloženju ili prilagodili visinu plamena.
  • Odaberite temperaturu između 17° i 27°C i vatra će obaviti posao kako bi se prostorija efikasno zagrijala.

Opcije instalacije kamina

3-strana instalacija

Otvarnjem lijeve i desne strane kamina dobijamo vrhunski doživljaj. Na našem primjeru prikazali smo vatru sa proširenim i podignutim ognjištem. Ovo takođe daje priliku da postanete još kreativniji sa prostorom oko električnog kamina.

Prednja strana

Električna vatra je potpuno uvučena unutar kućišta. Obje strane su potpuno zatvorene što stvara savremenu i minimalnu žarišnu tačku u prostoriji.

Ugaona opcija

Opcija sa otvorenom lijevom i desnom stranom za vrhunski doživljaj. Na našem primjeru prikazali smo vatru sa proširenim i podignutim ognjištem. Ovo takođe daje priliku da postanete još kreativniji sa prostorom oko električnog kamina.

Opcije ložišta

Standardna oprema za ložište uz New Forest kamin su: keramička drva, ljuske i kristali. Deluxe opcija se posebno naručuje i nju čine prave cjepanice.
Proces izrade DeLuxe opcije možete vidjeti na sledećem linku: IZRADA DELUXE CJEPANICA

Forest opcija

Signature ložište je inspirisano ruralnim New Forestom u Hampširu u Engleskoj. Udobno su uklopljeni na podlozi od strugotine i ljuski koje daje pravi zemljani osjećaj.

Efekat škriljaca

Korišćenje samo Signature trupaca, dijamantskih svjetlosnih kristala i isporučenih škriljavca omogućava da se vidi više svetlosti iz ovog sloja goriva. Na kraju krajeva, ova postavka donosi više svjetla.

Deluxe prave cjepanice

Ime govori sve. Ovo su prave cjepanice koja su odgovorno nabavljene, tretirane, spaljene i sušene na mjestu kako bi se stvorilo pravo iskustvo logorske vatre. Trupci se postavljaju na ložište od ljuski, kore i drugih predmeta koji se obično nalaze na tlu u New Forest-u.

Dijamantska svjetlost

Dinamičan način da se pokaže kako svjetlost može poboljšati vizualni aspekt efekta plamena. Ovo je nešto magično. Promjena boje ložišta vodi vas na putovanje mira.