Defro – peći na drva

Iako nas dizajn enterijera sve više iznenađuje, zatvorena vatra i dalje je nezaobilazno rješenje za dnevne sobe. Kamin je neodvojivi dio kuće. Daje ne samo toplinu, već je i srce kuće za porodične večere ili sastanke s prijateljima. Pouzdanost i kvalitet završne obrade važne su karakteristike takve opreme.

Proizvodi iz Defro Home serije su oprema koju odlikuje najviša klasa kvaliteta i sigurnosti. Moderni proizvodi za grijanje zadovoljavaju ukuse najzahtjevnijih kupaca. Defro oprema nije samo dizajnerski namještaj, već je izvrstan izvor toplote na koji uvijek možete računati. Defro je zastupljen sa opremom kao što su: kamini hlađeni vazduhom, kamini hlađeni vodom, samostojeće peći i peći na pelet.

Za najzahtjevnije kupce dizajnirali su vodeno hlađeni kaminski ulošci. Tehnologija vodenog omotača omogućuje povezivanje sa drugom opremom za grijanje kuće. Kamin sa vodenom zavjesom je idealno rješenje za štedljive korisnike.

Samostalne peći alternativa su klasičnim kaminskim umetcima. Zbog malih dimenzija i nepostojanja potrebe za ugradnjom, mogu se koristiti i u manjim prostorijama. Samostalna pećt QUADROOM sa širokim ložištem bit će nezamjenjiv za praktične osobe. Minimalisti sa umjetničkom vizijom koristit će zlatnu verziju ORBIS željezne peći.